Talent in bedrijf

Binnen organisaties wordt de Talentenspelmethode ingezet bij team,- leiderschaps- en talentontwikkeling.

Mogelijkheden:

Teambuilding

Het Talentenspel is een leuke en tevens diepgaande methode om samenwerking binnen een team te verbeteren. Teamleden krijgen door het spelen van het spel inzicht in de talenten die zij inzetten, de missie van het team en de bijdrage daaraan van ieder. De opgedane kennis stimuleert het onderlinge vertrouwen en de communicatie.

Het Talentenspel maakt duidelijk hoe ieder teamlid op zijn of haar eigen manier bijdraagt aan het gemeenschappelijke doel van het team. Daardoor wordt duidelijk hoe elke medewerker het beste ingezet kan worden, zodat zij vooral doen waar ze werkelijk goed in zijn. Resultaat: een betere samenwerking, plezier in het werk en daarmee een toename van de effectiviteit. Het spel wordt gespeeld onder begeleiding van één of twee gecertificeerde talententrainers.

Bezield leiderschap

Leiding geven vanuit authenticiteit en bezieling, dat is mogelijk. Met de Talentenspelmethode krijg je inzicht in wat jou werkelijk drijft en in de talenten waarmee je leiding geeft.
Wat jouw unieke manier van leidinggeven ook is, welke talenten je daarbij inzet, er zijn altijd valkuilen en uitdagingen. Tijdens het spelen komen deze naar voren. Gelukkig altijd vergezeld van nieuwe inzichten waarmee je verder kunt. De methode helpt je verder ontwikkelen als leider en als mens.
Het versterken van persoonlijk leiderschap kan zowel in een individueel als in een groepstraject.

Dagworkshop

Een zinvol uitje met collega’s? De jaarlijkse bedrijvendag verdieping geven? Leer jezelf en jouw collega’s op een leuke en originele manier beter kennen. Tijdens een workshop ga je met je collega’s aan de slag met het Talentenspel. Iedereen speelt het spel individueel, onder begeleiding van een gecertificeerde talententrainer. Er is veel ruimte voor uitwisseling, waarbij deelnemers vaak tot verrassende inzichten komen.

De Talentenspelmethode wordt ook ingezet als ondersteuning bij loopbaan- outplacement- of reïntegratietrajecten.

FacebookTwitterGoogle+