Gratis loopbaanadvies

Tijdens je loopbaan wil je je graag blijven ontwikkelen. Enerzijds omdat de toekomstige arbeidsmarkt dit van je vraagt, anderzijds vooral om zelf te groeien en met plezier je werk te blijven doen. Tegenwoordig is de ontwikkeling van medewerkers ook belangrijk voor de overheid. Daarom is de tijdelijke subsidieregeling ‘Ontwikkeladvies voor 45-plussers’ in het leven geroepen.
Een unieke kans om als 45-plusser kosteloos loopbaanadvies te krijgen van gekwalificeerde loopbaancoaches.
BeBalanced is aangesloten als gekwalificeerd en gecertificeerd bureau om deze trajecten te begeleiden.

Wat houdt het ontwikkeladvies voor 45-plussers in?

Hoe jouw werk er over 10 of 15 jaar uit zal zien, dat weten we niet. Wel kun je door jezelf te blijven ontwikkelen en je mogelijkheden te ontdekken jezelf voorbereiden op de toekomst. Een gesprek met een loopbaancoach geeft je inzicht en is hartstikke leuk om te doen. Het geeft je nieuwe energie.

Als jij als 45-plusser een ontwikkeladvies aanvraagt, krijg je drie één-op-één gesprekken met jouw coach. Je kijkt samen naar je huidige werk, interesses, kwaliteiten en ambities.  Samen kom je tot een loopbaanontwikkelplan. Een plan waarin jij centraal staat. Jouw coach helpt je ook om eventuele nieuwe plannen alvast in gang te zetten.

Het maakt in dit geval niet uit of je al weet dat er een verandering aan zit te komen, of dat je nog tevreden bent met je huidige baan. Iedere 45-plusser die gemiddeld minimaal 12 uur per week werkt, komt in aanmerking voor deze regeling (uitgezonderd medewerkers in ziektewet of in outplacementtraject).
Het traject is vrijblijvend en je werkgever wordt niet op de hoogte gesteld. Uiteraard kun je het advies, als jij dat wilt, bespreken met je leidinggevende.

Gratis loopbaanadvies!

Maak hier snel gebruik van, het traject is gratis, zodra de subsidiepot leeg is stopt deze regeling vanuit de overheid.

Ruim 50 kandidaten gingen je al voor!

“Het traject heeft me overzicht en structuur gegeven. Ik weet nu welke stappen ik kan zetten”

“Ik werk al 27 jaar bij hetzelfde bedrijf in dezelfde functie. Door het traject zie ik nieuwe mogelijkheden die ik voorheen niet zag”

“Ik zat in een fase in mijn leven waarin ik me heel onzeker voelde over mezelf. Het traject heeft me weer zelfvertrouwen gegeven.
ik heb nu helder wat mijn kwaliteiten zijn en wat mijn toegevoegde waarde is”

“Ik had geen uitdaging meer in mijn werk en voelde weinig motivatie en energie.
Door het traject ben ik erachter gekomen dat met een aantal veranderingen van taken ik een hele leuke functie kan creëren voor mezelf.
Dit ga ik zeker bespreken met mijn leidinggevende”

“Ondanks dat het maar 3 gesprekken zijn is er veel helder geworden. Ik kan het iedereen aanraden. Saskia, enorm bedankt!”

Interesse? Meld je nu aan via: info@bebalanced.nl

FacebookTwitterGoogle+